Oma blogiluettelo

Tunnisteet

Blogi Jukka-pekan lukupäiväkirja

Tervetuloa lukemaan blogiani kaikki hyvien lukuromaanien ystävät. Minun lukemiani kirjoja saa kommentoida. ja minun kirjaarvosteluiden loppuun voi jättää kommentin.

Oma blogiluettelo

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Jude Deveraux Herttuatar


Yritin tässä saada luetuksi Jude Devrauxin Herttuatar kirjaa mutten päässyt kuin puoliväliin asti kun rupesi kyllästyttämää. En niin hirveästi pidä tämän kirjailijan tyylistä. Parhaita Kirjailijoita Hömpän nälkään ovat Elizabeth Adler Tuija Lehtinen Ja Danielle Steel Nora Roberts.


Seuraavana luen Elizabeth Adlerin Provencen tuoksu kirjan. Ja sitten Adlerin Häät Venetsiassa. Adlerilla kirjat sijoittuvat Välimeren maihin ja niissä on paljon tapahtumia. Niistä kirjoista minä nautin. Mm Talo Amalfissa on parasta Adleria. Talo Amalfissa kirjasta kirjoitin hömpän helmiinkin. Joten Adler on suosikkikirjailijoitani. Adlerin kirjailijanurasta on olemassa paljon lukemista tarjoavat kotisivutkin. Joten Adleria lukemaan. Herttuatar kirjasta Siinä nuori Clare kihlautuu Harry Montgomerylle matkustaa tämän kanssa Skotlantiin ja kohtaa Harryn sukulaiset. ja Kohtaa toisen miehen. Kirja oli liian sekava en oikein pitänyt. Ei parasta Deverauxia. Olen pitänyt esimerkiksi ylämaa-sarjasta. Ja aiemmista Deverauxin kirjoista. Kirja oli minusta kirjoitettu kiireellä. siitä jäi minusta paljon pois. Adlerin kirjoihin en ole ollut koskaan pettynyt. Täytyy lukea Adleria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti