Oma blogiluettelo

Tunnisteet

Blogi Jukka-pekan lukupäiväkirja

Tervetuloa lukemaan blogiani kaikki hyvien lukuromaanien ystävät. Minun lukemiani kirjoja saa kommentoida. ja minun kirjaarvosteluiden loppuun voi jättää kommentin.

Oma blogiluettelo

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Nora Roberts Tulesta syntynyt


Luin tässä keväällä Nora Robertsin Tulesta syntynyt kirjan mutta koska olen pitänyt aika ajoin taukoa lukupäiväkirjan toimittamisessa niin on jäänyt kirjoittamatta.

Nora Robertsin tulesta syntynyt aloittaa Nora Robertsin syntynyt trilogian Ja Jäästä syntynyt ja Häpeästä syntynyt jatkavat sen tarinaa Tulesta syntynyt Kirja kertoo Maggiesta taiteilijasta ja rakkaudesta joka on Tulesta syntynyt Ja Rakkaus Rogan Swaneyyn syttyy Ja Maggien mennneisyys palaa hiljalleen poroksi anteeksiantavan rakkauden lämmössä. Nora Roberts kuuluu suosikkihömpän tekijöihin joita on mukava lukea. Kevyttä kirjallisuutta Roberts kuuluu niihin kirjailijoihin jonka kirjoja jaksan lukea paljon. Ja iloksenini Nora Robertsin kirjojen pohjalta on tullut paljon elokuvia.

1 kommentti:

  1. Moikka!HYviä romanttisia kirjoja blogissasi:)Itsekkin luen niitä paljon:)Kiitos kun kommentoit blogiini!:)Oikeastaan näin sen vasta äsken,kun mulla on ollut pitkä tauko kun en ole blogannut:)Hyviä hetkiä ja kaikkea hyvää sinulle!T:Krista

    VastaaPoista